Ένας μεγάλος διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με τους καλύτερους οιωνούς για την πόλη της Ξάνθης μιας και ένας τυχερός επαγγελματίας της περιοχής ο κ. Στέφανος Τσάκος μαζί με την γυναίκα του Αργυρή Βουρβουκέλη (έχουν το κατάστημα Κηπόραμα στα Άβδηρα) που πήρε μέρος σε αυτόν, κέρδισε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι MITSUBISHI L200 προσφορά της εταιρίας τσιμέντων ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ο κος Τσάκος ήταν να αγοράσει από το κατάστημα ΓΟΥΛΑΣ Δομικά Υλικά, τσιμέντα ΗΡΑΚΛΗΣ και να λάβει μέρος στο διαγωνισμό «ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» με τον οποίο η εταιρία υποστηρίζει επιλεγμένους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Το αμάξι διεκδίκησαν περισσότεροι από 5.000 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα αλλά σε κλήρωση που έγινε παρουσία συμβολαιογράφου στις 9/2, αυτό κληρώθηκε στην πόλη μας.

Το πρωί της Τετάρτης ο κος Τσάκος και η σύζυγός του κλήθηκαν στο κατάστημα ΓΟΥΛΑΣ Δομικά Υλικά (που βρίσκεται στον δρόμο Ξάνθης Πετεινού δίπλα στο εργοστάσιο Μιχαηλίδη), χωρίς όμως να γνωρίζουν τι τους περιμένει, οπότε η έκπληξή τους όταν τους ενημέρωσαν ότι κέρδισαν ένα έπαθλο αξίας 30,000 € ήταν μεγάλη.

Το αμάξι παραδόθηκε από τους εκπροσώπους της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο ζευγάρι των τυχερών νικητών, οι οποίοι έφυγαν χαμογελώντας με το κλειδί στο χέρι αφού ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της εταιρίας αλλά και τον Δημήτρη και Σπύρο Γούλα.